Polityka prywatności

Szanowny Kliencie,

Pragniemy poinformować, iż w trosce o bezpieczeństwo Państwa danych osobowych i w związku na zmianę przepisów o ich ochronie, dbamy o Twoją prywatność, która jest dla nas priorytetem.

Tym samym chcemy Ci przekazać informację o tym, w jaki sposób firma PHU Krzysztof Młodzianowski będącym właścicielem i operatorem sklepu internetowego www.PanZmywak.pl - zwana dalej "PanZmywak.pl", przetwarza Twoje dane osobowe jak również jakie uprawnienia w związku z tym Tobie przysługują.

Drogi Kliencie, pamiętaj że jeśli nie znajdziesz tutaj informacji które chciałeś uzyskać, zawsze możesz się z nami skontaktować. Administrator danych osobowych odpowie na wszelkie Twoje pytania.

 

Administrator danych osobowych

Podmiotem odpowiedzialnym za przetwarzanie podanych przez Ciebie danych osobowych jest PHU Krzysztof Młodzianowski z siedzibą przy ul. Chełmżyńskiej 96, 04-247 Warszawa zarejestrowaną pod numerem NIP 1132556580.

 

Kontakt do administratora:

Jesteśmy do Państwa dyspozycji, więc jeśli masz jakiekolwiek pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych przez PanZmywak.pl napisz do nas:

mail: inspektordanych@panzmywak.pl

tel. 737 -650 650

Dane adresowe: Inspektor Danych Osobowych - PanZmywak.pl, ul. Chełmżyńska 96, 04-247 Warszawa

 

Przekazanie Twoich danych:

Szanowny Kliencie podczas składania zamówienia przekazujesz nam Swoje dane osobowe, które niezbędne są do realizacji zamówienia oraz celach statystycznych. Jeśli działasz w imieniu np firmy którą reprezentujesz albo działasz w ramach upoważnienia, dane uzyskaliśmy od Ciebie i za Twoją zgodą.

Dodatkowo informacje o Kliencie mogą zostać uzupełnione informacjami przekazanymi przez podmioty z nami współpracujące.

 

Jakie dane są przez nas wymagane:

Osoba Prywatna Firma
Imię i nazwisko Nazwa firmy
Adres Imię i nazwisko
Numer telefonu Adres
E-mail Numer telefonu i e-mail

 

Twoje dane są przetwarzane w celu:

PanZmywak.pl przetwarza Twoje dane w następujących celach:

  • realizacji zamówienia
  • złożenia oferty
  • założenie konta i dostępu do funkcji sklepu przez Klienta
  • zarządzania swoim kontem
  • obsługi reklamacji
  • rozliczeń Klienta
  • w celach marketingowych i wysyłania ofert handlowych
  • prowadzenia reklamacji u przewoźnika z upoważnieniem Klienta
  • realizacji rozliczeń księgowych z organami podatkowymi
  • archiwalnych
  • analitycznych i statystycznych

 

Szanowny Kliencie pamiętaj, że Twoje uprawnienia w zakresie przetwarzanych danych:

  • możesz korzystać ze wszystkich swoich praw przysługujących Ci z obowiązującego prawa
  • możesz mieć dostęp i wgląd do swoich danych
  • możesz zmienić, ograniczyć lub nawet usunąć swoje dane osobowe

 

Okres przechowywania danych osobowych

Twoje dane PanZmywak.pl będzie przechowywał przez okres obowiązywania umowy zawartej z Klientem, jak również po jej zakończeniu przez okres pozwalający na dochodzenie praw i obowiązków z niej wynikających nie dłużej jak 3 lata.

 

Podstawy prawne do przetwarzania danych osobowych:

Ustawa z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2016 r. poz. 922).

Rada Ministrów w dniu 27 marca 2018 r.,  przyjęła projekt nowej ustawy o ochronie danych osobowych, wprowadzającej Ogólne Rozporządzenie o Ochronie Danych (Rozporządzenie 679/2016/UE, zwane dalej RODO) oraz zastępującą obecnie obowiązującą Ustawę z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2016 r. poz. 922).

 

Przekazywanie danych innym podmiotom:

Szanowni Kliencie, Twoje dane osobowe które nam powierzyłeś celem realizacji zamówienia możemy przekazać podmiotowi współpracujemy tj.

  • Firmy przewozowe
  • Serwisy Aukcyjne
  • Wyszukiwarki Internetowe
  • Serwisy Sprzedażowe
  • Serwisy Hostingowe
  • Serwisy Reklamowe

 

Źródła pozyskania danych:

  • Sklep internetowy www.PanZmywak.pl
  • Serwis Allegro
  • Serwis Ceneo
  • Serwis Google
  • Dane w plikach Cookies

 

Drogi Kliencie, dokładamy wszelkiej staranności aby Twoje dane były bezpieczne. Bez Twojej zgody na ich rozpowszechnianie nie będą udostępniane innym podmiotom, niż te niezbędne do wykonania naszej umowy.

Pamiętaj również, że jeśli chcesz wyjaśnić jakąś sprawę, która nie jest Ci zrozumiała chętnie odpowiemy na wszystkie pytania. W tym celu napisz do nas inspektordanych@panzmywak.pl możesz również zadzwonić 737-650-650.

 

POBIERZ: Formularz usunięcia/zmiany/wglądu danych osobowych PDF.

Szanowny Kliencie,

W dniach 19-31 grudnia sklep stacjonarny będzie nieczynny.

Zamówienie internetowe realizujemy bez zmian.

 

Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl